akjasgunnel

Alla inlägg den 15 april 2013

Av akjasgunnel - 15 april 2013 15:03

gick fort att få stamtavlorna/registreringsbevisen från SKK, kostade 2.200kr att lösa ut fem registreringsbevis, undra på att SKK kan ha fina konferenser när dom tar in så bra med slantar på sin stambokföring. Bara schäfer och labrador registrerar ju ca 2 000 valpar vardera per år och det finns mängder av andra raser. Många tror att SKK är en myndighet men det är bara en frivillig sammanslutning av hundägare som fått statens uppdrag att sköta registrering av s k godkända raser enligt FCI- den internationella federationen av kynologer. Men numera för man ju även ett register för blandrashundar.
Dom små får nu fyra ggr mat per dygn av oss, och nu har dom även ätit kokt ris o mosade fiskbullar. Har provat att ge dom var sin torrfoderkula, men än kan dom inte tugga så bra ,utan kulorna blir liggande och så äter Neska upp dom i stället. Hon är fortfarande extremt hungrig, så hon äter också fyra gånger per dygn plus en massa hundkex, märgben ,mm.

Åkte skidor på isen i går igen, Vegsjön är nästan en mil lång och den kalla vintern har gjort att den har väldigt tjock is. Annars är jag den första som har respekt för vårisar. Idag är det plusgrader hela dygnet så idag blir den  promenader i    
Klinga vilar, Neska slappar, Orex håller uppsikt. Vegsjön 12 april.




Ovido - Quiz & Flashcards