akjasgunnel

Alla inlägg den 29 juli 2013

Av akjasgunnel - 29 juli 2013 11:42

haft en intensiv tid med 2,5 och 5 åringen o deras föräldrar, vi hann mycket på  de tio dagar vi var tillsammans. Började med Furuvik o sen Älandsbro, där vi inledde med Härnösandsdagen med roligheter för barn o vuxna, en båtresa till Högbondens fyr  med fantastisk utsikt över havet, ett bilköp, släktträff,  födelsedagsfirande av dotterns 27 års dag mm. Känns redan som en av sommarens höjdare, som givit många fina minnen med småflickorna. Vädret var enormt varmt o soligt hela tiden, så den lilla plastpoolen kom verkligen till användning. Hundarna fick förstås mindre motion o träning än vanligt, men dom verkade ändå nöjda med det livliga livet som blev när småbarnen öppnade alla dörrar, sprang ut o in, stojade och sprang på gården, och hundarna deltog gärna i allt vad dom gjorde. Barn o djur= fint umgänge !

Hade besök av valpen Tronja igår och hon artar sig fint. Ser trevlig ut, uppträder förnuftigt och verkar trygg och harmonisk.

Nästa vecka är det styrelsemöte på HBK så nu drar det igång igen med kurser och hundaktiviteter, MH redan på torsdag kväll osv. Måste sätta mig och förskriva protokollen och plocka ihop testmaterialet som är spritt på flera ställen i avvaktan på att vi får en barack inredd.

Känns nästan lite höstaktigt, och det är redan augustimörkt på kvällarna och månen har börjat synas ovanför kvällsdimman över ängar o sjöar.

Ovido - Quiz & Flashcards