akjasgunnel

Alla inlägg den 23 juni 2014

Av akjasgunnel - 23 juni 2014 17:52

Många anmälda till Akjas kennelläger även i år. Vi bjuder på 4 mån valpträff för U-valparna plus Nita Nero och Uzai, och sen lite valpkurs för dessa med Linda som ledare, sen har vi MH för Tkullen och MT för R-kullen, där tyvärr Raxo med husse Stefano inte kommer pga husses konvalescens, och vi har lydnadsklass tävling i klass I och II som i fjol, och på torsdagen ett BH prov för dom som vill träna och tävla IPO. Sen hoppas vi på fint väder, kvalitativ hundträning samt  trevligt umgänge vid långbordet när vi äter middagarna. Har bakat två satser kanelbullar, sen blir det äppelkaka med vaniljsås och tårta när vi inviger lägret på lördag kl 11.00

Har börjat träna kryp med vinklar och skall med uppehåll med Neska. Metallapporten är inga problem, men jag måste ha hjälp att lära henne gå över stegen förstås, så hon inte ramlar ner. Hoppas nå vårt mål godkänd i elit spår i höst.
Finns inte så många avelstikar som tävlats upp i elit klass och som fått fyra kullar under tiden. Stolt över Neska.!!

Har blivit tillfrågad om att döma IPO-R SM i Varberg i början av augusti men tackat nej pga den nya patrullhundskursen som vi startar vecka 31. Har även blivit uttagen att döma patrullstigen vid Mästerskapen för försvarsmaktshundar i Boden 21-24 aug och det ska jag göra om inte någon Akjas hund ska delta. Duktiga ekipaget Akjas Oqqi o Camilla är kvalificerade och anmälda, så vi får se hur det blir. Sen blir det en resa till bruks SM i Nynäshamn, där vi är några som bokat husvagnplatser på en liten camping. Det ser jag fram emot att åka till även i år.

Ovido - Quiz & Flashcards