akjasgunnel

Alla inlägg den 1 januari 2013

Av akjasgunnel - 1 januari 2013 20:50

har hittat en verklig favorit i bryggkaffe smaksatt med kardemumma, oh vad det är gott ! Försöker göra en egen blandning med kryddan kardemumma och bryggkaffe men det blir inte alls lika bra, suck, får nog köpa lite till av det goda dyra kaffet i kaffeshoppen i Birsta.

Nyss sett parallellslalomcupen på TV, åkarna är väldigt duktiga men inga stora svenska framgångar. jag är så kräsen så jag vill helst bara se sportprogram där svenskar deltar så jag har några att heja på och engagera mig i. G ser all sport utan urskiljning så då är det tur vi har en sovrumsTV också.

Vi såg också på firandet i TV av nyårsaftonen strax före tolvslaget, och trots att jag hade både glögg och starköl och glatt humör, så gillade jag inte Carolas framträdande speciellt bra. Det kändes som om hon försökte sjunga ikapp med Peter Jöback, som inte heller var till sin fördel i mina ögon, annars tycker jag ju att dom båda har fantastiska röster, men igår kväll kom dom inte till sin rätt. Carola tillgjord så det störde, och Peter J hade en mimik så hans annars trevliga utseende förändrades till grimaser mot mikrofonen, nää jag blev besviken.  Annars var det en väldigt trevlig nyårsafton i gott sällskap med räkfrossa och en busenkel men smaskig efterrätt.  Här kommer receptet på nyårsdrömgodis
4-6 portioner.

vispa en förpackning vaniljvisp hårt

krossa 4 små Dajm och blanda i strösslet

häll upp i 5-6 små glas

in i frysen minst 3 timmar ,

innan serveringen:

fyll på glasen med bär och

strimlor av blockchoklad



Ovido - Quiz & Flashcards