akjasgunnel

Alla inlägg den 7 mars 2013

Av akjasgunnel - 7 mars 2013 11:47

hörde en diskussion om varför det är så många manliga sångare i eurovisions-schlager-finalen och hur dom nu fick ihop det så hade det med sex att göra och att det är mest kvinnor, ungdomar och barn som röstar, och dom gillar skrevgreppen som flera manliga sångare gör på scenen. Jag gillar artisten yohio bäst-   han som vill vara  både ock , dvs tjejig kille, eller killaktig tjej och sjunga det kan han verkligen.

Kvinnliga sångare håller inte på med skrevgrepp och det är heller inte lika sexigt ansågs det ....., tjaa tyckandet är fritt.

Tycker bra om Louise Hoffsten o hennes låt, titeln är fantastisk.  Annars tycker jag det är överdrivet påkostat med schlagerfesivalerna, känns inte bra i de strama ekonomiska tiderna vi faktiskt har med barnfattigdom och folk som inte får sjukpenning fast dom är så sjuka att dom inte klarar att jobba.


för övrigt skiner solen och tjocka Neska, löpKlinga och jag ska åka en sväng till stan. Orex är redan inne i stan på HFF kansliet med husse, för Orex behöver vila sig lite från stressen att ha en höglöpande Klinga inne i huset. På eftermiddan åker vi upp till Vegsjön och tar skidorna ut på isen så vi får motionera även idag. Det är en stor fördel med att inte jobba, att man kan få vara ute under den ljusa tiden på dagen och inte är hänvisad till långluncher eller kvällar.


Ovido - Quiz & Flashcards