akjasgunnel

Alla inlägg den 14 januari 2014

Av akjasgunnel - 14 januari 2014 14:45

tänkte gå ner några kilo , som smygit sig på mig senaste månaden, då jag inte kunnat motionera utomhus pga ishalkan och på grund av den där chokladasken som jag fick i julklapp, den innehöll flera goda chokladbitar.

Började igår med en 2 dag, dvs halvfasta på 500kal, det gick överraskande bra! Åt ett ägg med kaviar, två koppar the till frukost, till lunch en tallrik nyponsoppa utan socker med 1 hg keso i, det är jättegott, och till middag en tallrik fisksoppa med thaigrönsaker i, o slutligen ett ägg o en kopp the innan sovdags. Dessemellan drack jag både the och kaffe så det gick över all förväntan. Idag känns det också bra och idag är det vanlig kost som gäller, men på torsdag ska jag ta den andra 2 dagen i den här veckan, sen får vi se vad jag tycker då.

Har nyss dragit handen över Neskas mage och tuttar och tycker det känns som om något är på gång, för hon har också fått en överdriven aptit som säkert är hormonellt betingad. Vi får se ! Det är ovanligt att vi inte får valpar när vi har parat, det har bara hänt vid något enstaka tillfälle hittills. En gång parade vi för sent i löpet antagligen, för vi parade om tiken vid nästa löp med en annan hane och då fick hon valpar. En annan gång var hanhunden steril, visade det sig när han blev uppcheckad, det är dom två gånger det hänt oss och vi har parat över 40 gånger i egen avel och sen har jag förstås hjälpt till i en massa andra parningar som coach. Det ska bli spännande att vänta på vår eventuella U-kull.





Ovido - Quiz & Flashcards