akjasgunnel

Alla inlägg den 17 januari 2014

Av akjasgunnel - 17 januari 2014 19:27

tjaa, det gick inte alls lika bra den andra fastedagen, blev snabbt hungrig vid lunchtid, åt min smala nyponsoppa och blev sugen på mer att äta redan efter nån timme, frös och kände mig nästan sjuk och undrade hur jag skulle klara att åka till stan och prata avel, men det blev bättre efter fisksoppan vid middagstid och kvällen gick bra och var trevlig. Sen sov jag gott och var inte alls hungrid i morse, så nu är veckans fastedagar avklarade. Känns som jag ska kunna köra nästa vecka igen med 2 fastedagar, på det här sättet. Vikten- jo den har minskat.

Nu har vi ju fått mängdermed snö, så imorgon kanske jag kan åka en sväng på skidorna och det är ju också bra för både konditionen och vikten.
Idag är det tre veckor sen Neska parade sig och jag känner mig osäker även om vissa tecken finns på dräktighet. Kanske vi tar ett ultraljud i slutet av januari för att bli säkrare och kunna planera för våren.

Funderar ju på en fjällresa med min syster. Vi har ju åkt iväg tillsammans i några dagar och haft det "gott" i många år uppe i Tänndalen, och bäst brukar vädret vara i slutet av mars, så antagligen åker vi då .


Ovido - Quiz & Flashcards