akjasgunnel

Alla inlägg den 3 april 2014

Av akjasgunnel - 3 april 2014 16:35

glömmer bort ibland hur lekfull Neska är, hon har ju fått vara med igen i sökgruppen eftersom valparna klarar sig själva några timmar nu och då, och hon är duktig i att leta rätt på figuranterna för att få leka med kampleksakerna. Senast fick jag ropa tillbaka henne från alla fyra figuranterna för att hon hade så roligt med dom inne i sökområdet. Med valparna leker hon också mer och mer, nu när dom blivit större. Hon ligger förstås ner, efterom dom är så små. Dom drar igång och skäller och morrar när hon tufsar till dom med sin nos och sina käkar. Kul att se hur hon lär upp dom. Sen är valparna väldigt duktiga i att dra i svansen på både Klinga och Neska när dom rör sig eller ligger, förstår att det är rörelsen som lockar småvalparna, tror dom också kommer att få mycket förföljande av rörelse i sina mentala anlag.

Idag har dom ätit mosade fiskbullar med hackat hundfoder,kokta makaroner o lite vällingpulver.Det verkade smaka gott det också. Nu äter dom fyra gånger per dygn egen mat och däremellan så ståsitter dom under Neska och diar. Just nu sover hon med dom i valprummet, men när jag strax reser mig från datorn o går ut i köket, så kommer Neska och vill äta middag. hon har värsta aptiten nu det är som att slänga mat i ett sopnedkast, maten försvinner direkt.
När vi gör våran fågelmatningsrunda på gården på morgonen, så leker hon precis som vanligt med Klinga, dom brottas, springer runt buskarna, kastar sig på marken, rullar, till o med snurrar hoppandes runt runt i stor lekglädje.

Det ser väldigt kul ut. Bra att dom så gärna vill leka bägge två. Mindre bra däremot är att Orex leker så våldsamt så han inte får vara med i morgonrusningarna. Med honom får jag i stället leka gömma saker leken, det tycker han är jätteroligt i all sin enkelhet.  
 
U valpen försökte hoppa in i Biabädden för att sova, men kanten var för hög för honom, så rumpan och bakbenen blev kvar uppe på kanten, men han somnade lika bra ändå mot husses byxben och med huvudet mot Neskas bak.





Ovido - Quiz & Flashcards