akjasgunnel

Alla inlägg den 1 juli 2012

Av akjasgunnel - 1 juli 2012 20:54

Vi brukar ha så varmt och fint väder på  våra kennelläger första veckan i juli, men igår till invigningen hade det regnat i flera timmar, men så kl 13 när vi fikade och pratade så höll det uppe. Det blevtill och med möjligt att ha en första fin grillkväll.

Idag har det varit för varmt för de unga hundar, som gjort MH och MT i 25gradig hetta och vindstilla inne i skogen. Dom kämpade på men behövde dricka vatten på flera ställen efter banan, och det var tung andhämtnng och långa tungor. Det gick bra för R-kullen och dom var sociala och lekvilliga och kunde koppla av bra i passiviteten. Alla lekte med avståndsfiguranten, som alla Klingas avkommor har gjort i alla fem kullarna, det gillar vi ! och dom var särskilt duktiga i att gå fram till overallen själva- bara rakt fram och luktade på den. Det var snyggt ! Ingen aggressivitet visades, skottfasta alla tre.

Pkullen svettades i värmen. Tre av fyra godkändes, det är vi nöjda med. Slamsiga , omogna Plexus hade utvecklats mycket och uppförde sig som en verkligt bra schäferhane till mattes förvåning och glädje. Roligt !

  

Ovido - Quiz & Flashcards