akjasgunnel

Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av akjasgunnel - 20 augusti 2012 22:00

vad underbart att bo i husvagnen en sån här kväll, vi såg redan vid middan att det kom svarta moln inrullandes över oss, men vi hann sitta ute och äta innan det drog igång strax efter kl 20. Sen har de vräkt ner i två timmar.

tränat ordentligt idag, spårupptag -fint, spårning, -fint , hon bet itu en apportpinne det var inte bra, sen uppletande i en korridor jättebra , sen lydnadsmomenten och det börjar kännas allt bättre med de nya momenten, lagom tempo i framåtsändandet, slarvig i krypet, hmm, bra apportering, o idag kunde hon skälla med mig på avstånd, Klinga är också med o tränar, hon har spåret och hon är väldigt duktig och engagerad i sitt spårande så man blir imponerad av henne. kunde inte låta bli att plocka kantareller här idag, så nu har jag kantareller från Mohed, Älandsbro och Axvall.


Klinga dottern  Akjas Nysta tog ju ett cert igår , så vi är väldigt stolta o glada , det var väldigt roligt för Pia som förra året sa att hon skulle finslipa lydnaden och ta cert 2012, nu har hon gjort det också med sin Nysta. Verkligen bra gjort!








Ovido - Quiz & Flashcards