akjasgunnel

Alla inlägg den 28 mars 2012

Av akjasgunnel - 28 mars 2012 19:22

hann bara hem i söndags, så väntade nya upplevelser. En operation under sövning skulle jag genomleva, och det har jag också gjort. Den föregicks av ett väldigt duschande med särskilt desinfektionsmedel och orolig nattsömn, men så blev det tidig måndagmorgon och jag fick knyta på mig sjukhuskläderna, de vita långstrumporna gillade jag särskilt, unisex typ. Sen blev det en cocktail smärtstillande samt en kanyl i armvecket, och med syrgasmask över näsan så slumrade jag in vid 8 tiden. Väcktes efter en timme, fick veta att operationen gått bra, sen somnade jag igen och sov i fyra timmar på en brits. Vaknade lätt yr i huvudet, och fick frågan om jag ville ha fika, och då smakade det gott med hård macka, saft och kaffe.

Sen fick jag nyckeln till klädskåpet och jag fick byta om till egna kläder, och jag ringde hem efter min käraste chaufför. Vi var hemma igen vid 15.30 och det var så skönt att få komma hem. Tyvärr hade syrgasmasken klämt på min redan blåa underläpp, så nu är jag ändå mer blå i stället för röd om läppen, men så what! Det har gått ganska bra att sova trots sårvärken, och jag är förvånad över att det inte är mer ont. Idag har jag varit iväg på klubben och tränat litet lätt med Neska, och på fredag åker hon o jag på Mentaldomarkonferens i Nora, så dagarna går.


Vi får förfrågningar nästan varje dag om valp, men det verkar som om det inte är så många schäferkullar på gång till sommaren. Många söker valp nu för dom vill ju ha valp när dom själva har semester.  

Ovido - Quiz & Flashcards