akjasgunnel

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av akjasgunnel - 11 maj 2012 18:08

gäller att förgylla vardagen, så ikväll ser vi fram emot ishockeymatchen mellan Sverige o Ryssland, tror dessvärre att Ryssarna vinner.Vi flyttar fram middan till ett kvällsmål med räkor, sallad o rostat bröd. Det känns lite festligt. men vi byter inte om till snyggare kläder, utan bekväma vardagskläder blir det ändå. Kanske tänder jag några ljus för det är ganska mörkt och regnigt ute. Gillar tända ljus, tänder ett blockljus på sängbordet varenda kväll.

G har varit ute o långgått med hundarna, så dom verkar väldigt nöjda. har tinat märgben så dom får också lite trevlig sysselsättning. Det är lugnt nu inga löpningar, men Klinga släpper massor med underull så i juli löper dom kanske bägge två samtidigt, det skulle vara skönt. Orex blir ju så pipig o svettig, stackarn.

Bakat en toscakaka idag, det är inte så ofta, men den åkte i frysen tills vidare. Kommer nog till pass om vi får fikabesök i helgen. Har just tackat ja till att döma Tj SM för FM hundarna nere i Västra distriktet 14-16 sept, I år blir det lydnad+uppletande för min del, känns roligt. Hinner nog hälsa på både hundvänner och dotter vid den resan, hoppas jag.

Ovido - Quiz & Flashcards