akjasgunnel

Alla inlägg den 16 maj 2012

Av akjasgunnel - 16 maj 2012 16:52

via en kompis har vi fått köpa plantjord mm till bra priser och G åkte först en sväng och hämtade 10 säckar, och idag for han en resa till, så nu ligger många säckar snyggt travade bakom huset. Vi är rika på jord !

Det behövs för våra rabatter har vi gödslat med lite blåkorn ibland och sen har jag sått frön och nog har blommor och rosor blivit allt tunnare och lägre för varje år, näringsbrist förstås.

Lövträden har inte slagit ut ännu, det är sent i år, men det är bra att vi har kalla nätter för mygglarverna kläcks inte och då blir det inte så mycket mygg, för det är en av sommarens plågor tycker jag.

Klinga o neska har varit med och snitslat idag, och dom hade sällskap av en busig hanhund , så nu snusar dom lugnt i biabäddarna i köket, trots att det är time för mat. Bra läge för dom att vara hemma ikväll, när jag ska iväg o hålla i en mentalkurs för sex trevliga deltagare.

för G gäller match mot seriefavoriterna Anundsjö ikväll, dessvärre tror jag att HFF förlorar trots att dom inlett seriespelet i div II norra med två vinster o en oavgjord. men vi får väl se !


Ovido - Quiz & Flashcards