akjasgunnel

Alla inlägg den 2 januari 2012

Av akjasgunnel - 2 januari 2012 20:10

så lyfte vi in alla sex valparna och Neska och åkte in till stan och veterinärbesöket. lite pip blev det men sen somnade dom, ingen kräktes av bilåkningen. Vi bar in två och två till rummet, där vi skulle hålla till, och där fanns det en assistent och en praktikant som tog emot alla registreringsbevisen och började skriva alla uppgifter på besiktningsintygen. Sen var det dags för Smilla att stå på bordet och bli kollad, det tyckte hon var helt ok, och vaccination och chippningen gick utmärkt, sen blev det Shiras tur och det gick lika bra. under tiden lekte brorsorna med praktikanten som torkade upp kisspölarna som dom åstadkom. Dom var helt orädda för de nya människorna och viftade glatt på små svansarna och lät sig hanteras. Vi körde på med de fyra hanvalparna och vetenären konstaterade att alla fyra hade redan testiklarna i pungen. 

Vi fick omdömet trevliga och fina valpar, och kunde sen bära tillbaka dom till bilen och åka hem igen. Utflykten gick utmärkt och när vi kom hem var det snöregn ute, men dom skuttade glatt med Neska och Klinga på gården. Flera kissade faktiskt också ute på snön så dom lär sig undan för undan.

PS Smilla är den mindre mörkare tiken, Shira den lite grövre tiken, Sandro är valpen med prick mellan öronen, Samir är märkt höger öra , Seven märkt på ryggen och Salo märkt på vänster öra. DS


Ovido - Quiz & Flashcards