akjasgunnel

Alla inlägg den 9 januari 2012

Av akjasgunnel - 9 januari 2012 15:44

så har det blivit lugnare i huset, vi har bara en valp hemma nu, och de alla tidningar och wellpappsunderlag som legat på olika ställen, där valparna vistats har städats undan och eldats upp. hade tänkt elda redan igår men det blåste så det fick bli idag. Alltså jag gillar att elda, lågorna  lyser så fint mot den vita snön och röken luktar gott. Sen ska golvet i valprummet skrubbas rent och sen åter går det rummet till att bli diverserum, man kan ställa in lite av varje och vi samlar också sånt som ska slängas. Praktiskt att få ställa undan grejer ibland. 

Valpen Salo härjar intensivt i långa perioder avlöst av nån kissning emellanåt, och sen sover han faktiskt också nån timme vid fötterna på nån av oss. Han är duktig att hänga med på en kort promenad på våran rastrunda, och han kissar gärna utomhus, men bajsa nää, det vill han göra på tidningarna vid dörren . Han snuttar på Neska emellanåt, och sen leker dom. Hon ligger ner och har dragkamp med honom med en snodd eller trasa. Det kan gå lite häftigt till, idag lyfte hon honom upp från golvet, och han hängde fast i trasan o dinglade. Då fick vi ingripa o dämpa leken.


Känner mig lättad idag. Fått veta att provsvaren på en äldre Akjas tik, som varit dålig, såg bra ut, så hon får hänga med ett tag till Tydligen hade hon en tillfällig sjukdomsperiod som nu verkar gått över utan medicinering, så skönt !

Ovido - Quiz & Flashcards